אודות סאטיה

סאטיה [ सत्य ] - "אמת" בסנסקריט.

סאטיה נפתחה בשנת 2014 על ידי השף אילן גרוסי ("צ'אקרה" ו"שאנטי") ולאחר שנה הצטרפו חיליק

שראבי ("הסדנא") וערן אבישי (M.F.A המחלקה לצילום בצלאל).

יחד הם חברו ליצור מטבח ירושלמי שמח עם אהבה לאוכל ואירוח.

יום יום הם יוצרים תפריט מיוחדים לצד תפריט עונתי ועשיר הכולל מנות דגים פירות ים ובשר, מנות 

צמחוניות וטבעוניות. תפריט היין הישראלי והמגוון הותאם במיוחד למנות המסעדה בנוסף לתפריט

קוקטיילים מרעננים.

המרפסת הרחבה והיפיפיה משקיפה על רחוב קרן היסוד ועל טחנת הרוח במשכנות שאננים. במסעדה 

ישנו בר רחב מרווח ומקומות ישיבה אינטימים ונעימים.